MEDISCHE ZORG
INTRO
CORONA
PRENATALE ZORG
OOGZORG
PROBLEEM ANALYSE

Oloonkolin

Oloonkolin

Voorlichting Corona
Corona en wat we er aan doen

De pandemie COVID-19 vormde voor onze activiteiten in Kenia een ongekende uitdagingen. Dankzij de steun van onze donateurs en de hulp die we kregen via onze online campagne, konden we onze eerstehulpverleners, eerstelijnsgezondheidswerkers en patiƫnten ondersteunen met persoonlijke beschermingsmiddelen, de hygiƫne verbeteren en COVID-19-ambassadeurs trainen om op te leiden en bewustmaking van de pandemie binnen de Trans Mara-gemeenschap.

Lees meer...

Dit zijn buitengewone tijden. Bedankt dat je bij ons bent.

Corona voorlichtingsmateriaal beschikbaar

In samenwerking met onze lokale partners in Kenia van Marastich Hospital en Mara Water Supplies hebben wij educatief materiaal ontworpen om het Coronavirus in Oloonkolin en omgeving onder controle te krijgen. Deze folders en posters met informatie over het voorkomen, herkennen en onderdrukken van dit virus willen wij voor iedereen beschikbaar zijn als ondersteunend middel om het COVID-19-virus zo veel mogelijk onder controle te krijgen in uw gemeenschappen, scholen en openbare plaatsen.

U kunt deze voorlichtingsmateriaal hier downloaden. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:
Vivian Mutindi
M +31 646096641
mail@stichtingoloonkolin.nl
Download folder
Download poster

Aisha en Mozes sterk tegen Coronavirus

We steunen ook het boek Aisha en Mozes sterk tegen Coronavirus. Het is geproduceerd door: NGO / stichting, de Dutch Tanzania Foundation, en stichting Aisha & Friends (hun co-producent) en is in het Engels en Swahili (ook in het Nederlands via hun site) gratis te downloaden voor lezen en audio.

Hoe informeer je jonge kinderen over de coronacrisis? Het virus heeft ons leven drastisch en ingrijpend veranderd, daarnaast is er veel onzekerheid. Het is een heel spannend en onduidelijk moment in ons leven, vooral voor kinderen.
Het boekje informeert kinderen over wat een virus is, wat ze ertegen kunnen doen en het geeft uitdrukking aan gevoelens van onzekerheid die kinderen kunnen hebben. Het is spannend, soms een beetje triest, maar vooral oplossingsgericht. De richtlijnen worden op een begrijpelijke manier besproken en bieden zicht op betere tijden.

ENGLISH

LEESBOEK
KISWAHILI

LEESBOEK
AUDIO BOEK


Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest