slash

SLASH
Samenwerking project gezondheidszorg: verbetering van oogzorg in Trans Mara en ondersteuning bij het Ook Opleiden Medisch Specialisten.

wilde ganzen

Wilde Ganzen ondersteunt concrete, kleinschalige projecten die zijn opgezet door mensen ter plaatse samen met bevlogen Nederlanders. Project gezondheidszorg: Bouw van een eerste lijns- gezondheidszorg in Oloonkolin

Project WET (Water Education for Teachers) houdt zich bezig met de ontwikkeling en levering van middelen voor het geven van voorlichting en educatie op het gebied van water.

Stichting Help Verloskundigen in Kenia gaat ons helpen bij het opleiden van medisch specialisten rondom zwangerschap en geboorte.

Partin

Brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven
Kleine goede doelen in ontwikkelings samenwerking verenigen zich in de brancheorganisatie Partin.

narok

Narok County is situated in Kenya along the Great Rift Valley. It is named after, Enkare Narok, the river flowing through Narok town. It covers an area of 17,944 sq km and has a population of 850,920.

The Ministry of Health traces its roots back to colonial times in British Kenya. Post independence, in the inaugural cabinet, the Ministry of health was originally called the Ministry of health and Housing.

World Vision is een christelijke, wereldwijd opererende organisatie. Samenwerking aan het Project WASH: Water, Sanitation and Hygiene

oloonkolin

We’re a development organisation working in more than 25 countries. We help train and empower local eye doctors, nurses and health workers to create a sustainable system of care in the communities that need it most.

care4need

Overal in de wereld leven mensen onder erbarmelijke omstandigheden. Care4Needs wil je een indruk geven van de projecten, door korte informatieve films te maken en deze te delen op onze website, via YouTube en Social Media.

ASN

Het doel van de ASN Foundation is geld beschikbaar te stellen aan organisaties die duurzame initiatieven mogelijk maken. Wij steunen projecten over de gehele wereld. De organisatie die een gift voor een project aanvraagt, moet wel in Nederland zijn gevestigd

care4need

Stichting Casterenhoeve heeft als doel organisaties die gericht zijn op het verbeteren van de samenleving, onerwijs, cultuur en gezondheidszorg financieel te ondersteunen.

care4need

Stichting Molenaar

   
  Partijen waarin we in het verleden hebben samengewerkt.

cordaid

Cordaid verbindt acute noodhulp aan structurele ontwikkeling door te werken aan een leefbare toekomst voor mensen in de meest moeilijke gebieden .Samengewerkt bij WASH project Ntulele -basis school
impulsis

Impulsis ondersteunt Nederlandse particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking via ICCO, Kerk in Actie en Edukans. In Oloonkolin samengewerkt bij de bouw van een community- educatie centrum
Zienderogen

In februari 2015 is een team van naar Oloonkolin gekomen en heeft samen met het lokale comité, het Keniaanse Ministry of Health en een team van World Vision Kenya een uitgebreid oog-onderzoek verricht onder de bevolking.